Sale on canvas prints! Use code ABCXYZ at checkout for a special discount!

fotografen Ron Shoshani visar fantastiska Tel Aviv ur helt nya vinklar Swedish

Blogs: #15 of 26

Previous Next View All
fotografen Ron Shoshani visar fantastiska Tel Aviv ur helt nya vinklar Swedish

(Article in Swedish)
Ron Shoshani är en professionell fotograf vars bilder regelbundet återfinns i israeliska tidningen Time Out Israel. Bara några minuter efter att en ny bild publicerats har den redan fått flera hundra ”Likes” på Facebook. Hemligheten bakom hans popularitet är att Ron Shoshani gör det inget gjort före honom.

Ron växte upp i en familj där design hade en central plats. Detta bidrog i sin tur till att han utvecklade ett genuint intresse för fotografi, framför allt inom turistgenren. Ron noterade att det fanns en stor skillnad mellan hur städer som New York, London och San Francisco presenterades i glammiga internationella magasin och de bilder som användes för att presentera Tel Aviv.

Tel Aviv. Foto: Ron Shoshani

”Det var sorgligt. Man hade fantastiska bilder av städer som, tro mig, inte alls är lika fina i verkligheten som i magasinen. Men det säljer och turister kommer från hela världen”

”Hur är det då med Israel? Hur ser världen på oss? Om och om igen hittar man bilder på marknader med staplar av apelsiner, några Hasidim med lockar, solbruna människor på stranden, en soldat med ett vapen, Klagomuren – och det är allt. Har vi inte mer att visa än så?” frågade sig Ron.

”Nu för tiden är alla städer med lite självrespekt intresserade av turism och har en portfolio med bilder som visar dess potential och dess vackra landskap. Tel Aviv har minst lika mycket att visa och erbjuda som andra städer, det är jag övertygad om.”

you are welcome to follow on twitter
http://twitter.com/Ronsho

all photos can also be seen at Ronsho Visual Art
http://ron-shoshani.fineartamerica.com